Velkommen i SFO!

Sct. Albani Skoles SFO holder til i lokalerne øverst oppe i skolens nye bygning. SFO'en er aldersopdelt i to grupper - den ene gruppe består af elever fra 0. og 1. klasse, og den anden gruppe af elever fra 2. og 3. klasse. Grupperne har hvert sit lokale, der dog er placeret lige ved siden af hinanden, så der er let og rig mulighed for et kort besøg hos den anden gruppe. De to grupper har både seperate og fælles aktiviteter.

Hver uge bliver der udarbejdet en ugeplan for hver gruppe. Vi har en bred palet af forskellige aktiviteter, bl.a. gode indendørs muligheder for de kreative og fantasifulde børn, mange forskellige bræt- og kortspil, lego, dukker m.m. Vi benytter skolens gymnastiksal til boldspil og andre bevægelsesaktiviteter.

I vores køkken, der ligger mellem de to gruppers lokaler, opbevares eftermiddagsmadpakkerne i køleskabet, men det sker også, at der enten bages eller tilberedes varm mad, som vi spiser sammen.

Vi er så heldige at være nabo til Odense Å og et dejligt, grønt område, som vi bruger flittigt året rundt. Ligeledes benytter vi ofte de af byens mange og forskellige legepladser, der ligger inden for gåafstand fra skolen. Sct. Albani Skoles unikke placering midt i byen giver os naturligvis også rig mulighed for at udnytte byens mange kulturtilbud. Vi er tit på biblioteket og på museer, og vi udnytter enhver chance til teaterbesøg o.lign.

Det er en kerneværdi for os, at den enkelte elev trives i vores SFO. Vi giver plads til forskellighed og individuelle behov, men der skal samtidig være respekt for fællesskabet, Det betyder, at alle ind imellem skal indgå i samme aktivitet.

På gensyn i SFO!

Venlig hilsen,